Hirdetés

Elkezdődött a The Mandalorian 3. évadának forgatása

|

A stáb most érezte alkalmasnak az időt arra, hogy megkezdje a munkát.

Hirdetés

Rengeteg sorozat érkezik a közeljövőben a Disney+-ra, és ezek egy szemmel látható része a Star Wars univerzumában játszódik. Jövöre jön például az előzménytrilógia kedvelőit célzó Obi-Wan Kenobi-széria, és az Andor, ami a Zsivány Egyesben megismert karaktert helyezi középpontba.

December 29-én debütál a The Mandalorian spin-offja, a The Book of Boba Fett, így régóta köztudott, hogy Din Djarin és Grogu kalandjainak folytatását leghamarabb 2022-ben ismerhetjük meg. Úgy tűnik, nem elképzelhetetlen a jövő decemberi premier.

Hirdetés

A Greef Kargát alakító Carl Weathers Twitteren jelentette be, hogy indul a forgatás, holnaptól munkába állnak a filmesek. Ennél több információt sem ő, sem a projekt egyéb résztvevői nem osztottak meg, de örülünk, hogy legalább ennyit tudunk.

Kérdéses, mire számíthatunk a folytatástól, milyen szerepet kap Gideon, mi lesz a Darksaber sorsa, és milyen újabb titkok derülnek ki Groguról. Alig több mint egy év múlva választ kapunk.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)