Hirdetés

Elkezdődött az Aquaman 2 forgatása, megvan az első fotó a díszletről

|

Már készül az Aquaman 2, James Wan és csapata nagyon izgatottan várták a meló kezdetét.

Hirdetés

James Wan nagy örömmel jelentette, hogy az Aquaman and the Lost Kingdom címmel készülő folytatás forgatási munkái végre ténylegesen elindulhattak. A film a Jason Momoa-féle sztorit viszi tovább, így a főszereplő természetesen visszatér Amber Hearddel együtt egyébként (dacára annak, hogy sok rajongó nem szívesen látja a színésznőt).

Az első díszletfotón egyébként a csapót láthatjuk, amin feltüntették a film munkacímét. A Necrus elnevezés leginkább azért érdekes, mert így kiderült hogy melyik elveszett királyságról is lesz szó.

Hirdetés

Az egész stáb izgatottnak tűnik a folytatás kapcsán. Amber Heard kirakott egy fotót a James Wantól kapott behívóleveléről, Yahya Abdul-Mateen II (Black Manta) pedig a film forgatókönyvével pózolt egy képen a rajongók kedvéért. Patrick Wilson (King Orm) sem maradhatott le, ő az edzésének maradványait fotózta le.

Az Aquaman 2 a jelenlegi tervek szerint 2022. december 16-tól fog felbukkanni a mozivásznakon - ez az amerikai premier dátuma, de több mint valószínű, hogy a hazai bemutatóra is nagyjából ekkor számíthatunk. 

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)