Hirdetés

Elkezdtek dolgozni a Pókember: Irány a Pókverzum folytatásán

|

A Pókverzum 2 egyik animátora árulta el Twitteren, hogy megkezdődtek a munkálatok.

Hirdetés

Kritikailag a mennybe ment a Sony Pictures 2018-as animációs filmje, a Pókember: Irány a Pókverzum és bevételügyileg sem vallott kudarcot, éppen ezért nem sokkal a premier után már a folytatásól beszélt az egyik producer, Amy Pascal. Azóta sok idő eltelt (közben kiderült az is, hogy miért lett nő Dr. Octopus) és a leghivatalosabb hír az volt, hogy a koronavírus miatt 2022. októberére tolták a Pókverzum 2 premierjét. 

Hirdetés

Szerencsére most kaptunk egy pozitív megerősítést a projekttel kapcsolatban, méghozzá az egyik animátortól, Nick Kondótól, aki Twitteren jelezte nemrég a rajongók felé, hogy elkezdődtek a  Pókember: Irány a Pókverzum második részének munkálatai. 

A Pókverzum 2 Joaquim Dos Santos (Avatar - Az utolsó léghajlító, Korra legendája) rendezésében formálódik, a karakterek közül pedig valószínűleg mindenki visszatér ugyanazokkal a szinkronhangokkal, mint korábban. A középpontban várhatóan továbbra is Miles Morales (Shameik Moore) áll majd, de nagyobb szerepet fog kapni Gwen és felbukkanhat egy japán Pókember is. 

Mi egyébként imádtuk az első részt:

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)