Hirdetés

Elmagyarázzuk a Fekete Özvegy stáblistás jelenetét

|

Stáblistás jelenet nélkül nem is létezhet Marvel mozi, a nemrég bemutatott Fekete Özvegy sem kivétel ez alól.

Hirdetés

A most következő sorok masszívan spoileresek lesznek a Fekete Özvegy, különösen annak stáblistás jelenete tekintetében - mivel épp ezt fogjuk nektek részletesen elmagyarázni. Csak ennek tudatában folytassátok az olvasást!

A Fekete Özvegy stáblistás jelenetében (ezúttal egyetlen egy ilyen rövid bejátszásról volt szó) egy olyan karakter tért vissza, akinek eredetileg itt kellett volna először felbukkannia. A sors és a pandémia azonban közbeszólt: mivel a Fekete Özvegy mozi egy teljes évet csúszott, korábban láthattuk a Disney+-os The Falcon and the Winter Soldier sorozatot, és ebben Valentina Allegra de Fontaine-t, akinek képregényes hátteréről akkor részletesebben is írtunk.

Hirdetés

Jelenleg nagyon úgy fest, hogy Valentina afféle "ellen Nick Furyként" különféle antihősöket gyűjt maga köré. A The Falcon and the Winter Soldier végén U.S. Agentet állította a saját oldalára, a Fekete Özvegy stáblistás jelenetében pedig a Natasha Romanoff sírjánál gyászoló Yelena Belovával beszélget. Nagyon úgy fest, hogy Natasha "testvére" jelenleg már Valentina szolgálatában áll, és épp csak szabadságát tölti, most viszont új megbízást kap: nem mást kell megölnie, mint Clint Bartont, azaz Sólyomszemet.

Yelena Jeremy Renner karakterét okolja Natasha haláláért (kettejük között dőlt el ugyebár, hogy ki áldozza fel magát a Lélekkőért), most pedig törleszteni akar. Erre a 2021 végén induló Hawkeye sorozatban kerülhet majd sor, melyben a Yelenát alakító Florence Pugh is szerepelni fog.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Julia Louis-Dreyfus karaktere, Valentina Allegra de Fontaine a Marvel képregényeiben egy kettős ügynök, aki beépült a SHIELD-be, később viszont a HYDRA oldalára állt (sőt, hogy még bonyolultabb legyen a helyzet, valójában végig a szovjet Leviathan ügynökségnek dolgozott).

Jelenleg még csak tippelni sem lehet, milyen szerepet tölt majd be a Marvel filmes univerzumban, de egyre több különleges erőknek parancsoló antihőst sorakoztat fel maga mellé, így szinte teljesen bizonyos, hogy valamilyen nagyszabású dobásra készül. Könnyen lehet tehát, hogy ő lesz az, aki összeköti a negyedik fázis filmjeit és sorozatait. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)