Hirdetés

Elmagyarázzuk a The Book of Boba Fett fináléjának stáblistás jelenetét

|

Alig pár pillanatig tartott csak a The Book of Boba Fett stáblistás jelenete, de így is fontos lehet a Star Wars kánon jövőjét tekintve.

Hirdetés

A hetedik epizóddal lezárult a The Book of Boba Fett, amit egyáltalán nem véletlenül neveztek az alkotók már a bemutató előtt is a The Mandalorian két és feledik szezonjának. Természetesen hamarosan érkezik majd az egész évadot felölelő, átfogó kritikánk, de előtte még tisztázni szerettük volna, egészen pontosan mi is látható az utolsó stáblistás jelenetben. 

Mondanunk sem kell, hogy az alábbi sorok masszívan spoileresek, de ezt biztosan kitaláltátok már.

Hirdetés

A The Book of Boba Fett lezárásában minden a helyére került, a rosszak elérték sanyarú végüket, pont került Boba Fett és Cad Bane évek óta tartó viszályára, és cseppet sem mellékesen ismét egymásra talált Mando és a kis Grogu. A stáblista alatt lepörgő rövidke jelenet azonban nem rájuk koncentrált, hanem Timothy Olyphant karakterére, Cobb Vanthre.

Vanthet ugyebár Cad Bane lőtte le, és korábban azt hihettük, hogy ennyi volt a békebíró pályafutása, de a hetedik The Book of Boba Fett epizód legvégén azért megvillantották nekünk az alkotók, hogy sokak kedvence bizony csak túlélte a halálosnak kinéző találatot. Most pedig Boba Fett saját gyógyító bacta tartályában regenerálódik, miközben a korábbi részekben megismert kibersebész épp szerszámait "élesíti". Ez a szaki volt az, aki Fennec Shand életét is megmentette, így szinte garantált, hogy Vanthet is helyre tudja pofozni. 

Cobb Vanthről egyébként még 2020 novemberénben készítettünk egy videót a Star Wars: The Mandalorian második évada kapcsán. Ebből megismerhetitek a könyvekből átemelt karakter teljes háttértörténetét.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)