Hirdetés

Elmagyarázzuk, ki a Loki sorozat új szereplője, akitől mindenki eldobta az agyát

|

A Loki széria második része egyből ledobta azt a bizonyos képregényes atombombát.

Hirdetés

Figyelem! Masszív spoilerek következnek a Loki tévésorozat második epizódja kapcsán, szóval csak és kizárólag akkor folytassátok az olvasást, ha már láttátok ezt a részt, vagy egyáltalán nem zavar benneteket a dolog!

Nem húzták sokáig a Loki alkotói a nézők idegeit: a szezonnyitó végén ugyebár kiderült, hogy Loki (Tom Hiddleston) és Mobius ügynök (Owen Wilson) egy olyan renegát "Loki variáns" után fognak nyomozni, aki épp készül szétbarmolni a teljes idővonalat. A második részből pedig már azt is megtudhattuk, hogy nem egy akármilyen Lokiról van szó.

Hirdetés

Ahogy azt korábban már sokan sejtették, a széria főgonosza nem más, mint "Lady Loki", vagyis Loki női verziója lesz, akit Sophia Di Martino alakít. De kicsoda Lady Loki? Ennek a kérdésnek a megválaszolásához a Marvel Comics képregényeihez kell visszanyúlnunk, egészen pontosan abba az időszakba, mikor a Ragnarok nevezetű sztoriszál után Thoron kívül az összes asgardi istenség meghalt. Ez volt a második Thor képregényszéria fináléja.

A harmadik Thor képregénysorozat aztán rögvest azzal nyitott, hogy Thor visszatért közént, és ezúttal itt, a Földön próbálta meg létrehozni az új Asgardot. Szépen sorban megkereste a többi istent, akik szintén a Földön kaptak új életet. Loki esetében viszont némi változás történt: a csínytevés istene ugyanis abban a testben született újjá, mely eredetileg Thor asgardi szerelméhez, Lady Sifhez tartozott. A Ragnarok után az asgardi istenek lelkei halandó gazdatestekbe kerültek, várva Thor hívó szavára.

Mikor azonban a hívás elhangzott, Lady Sif, aki egy haldokló idős hölgy testébe került, egészen egyszerűen túl gyenge volt ahhoz, hogy meghallja Thor szavát. Sif újonnan elkészült testébe tehát nem érkezett lélek, Loki lelkéhez pedig épp, hogy test nem tartozott, így találtak egymást és így jött létre egy új karakter, melyet sokan egyszerűen csak Lady Loki néven ismernek.

Kíváncsian várjuk, hogy az MCU-s Lady Loki eredettörténete mennyiben tér majd el a képregényes verziótól. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)