Hirdetés

Elmarad a Star Wars Celebration, jövőre sem rendezik meg

|

Egészen 2022-ig várnunk kell a következő Star Wars Celebrationre.

Hirdetés

Eredetileg idén augusztusban rendezték volna meg Anaheimben a Star Wars Celebrationt, most viszont szomorú hír érkezett: az idei rendezvény teljesen elmarad, sőt a 2021-es naptárban sem lesz majd érdemes keresni a Star Wars-rajongók ünnepnapját. A szervezők egyértelműen fogalmaztak, számukra a rajongók biztonsága a legfontosabb, ezért pedig a koronavírusjárvány miatt nem mernek kockáztatni. 

Hirdetés

Azok, akik korábban megvették már a jegyüket választhatnak, hogy visszatérítést kérnek, vagy esetleg simán kicserélik a 2022-es Star Wars Celebration belépőjére. Igen, jól olvastátok, a rendezvénysorozat teljesen kihagyja a 2021-es évet is, és csak két év pihenő után tér majd vissza. Mivel általában a Csillagok háborúja világával kapcsolatos nagy bejelentéseket a Star Wars Celebrationön szokták megejteni, nagy kérdés marad, hogy ennek fényében a következő két évben mi lesz a Star Wars tematikájú produkciókkal. Ennyire nem lenne mit mondani? Reméljük nem erről van szó. Sokan azt várták, hogy például itt jelentik majd be a Lázadók animációs sorozat folytatásának tekinthető új szériát, de ők most hoppon maradnak. 

Eddig csak a The Mandalorian második évada van kőbe vésve, és hiába tudunk a készülő Obi-Wan és Cassian Andor sorozatokról például, ezek egyelőre még mind csak a tervezési szakasznál járnak. Az is elképzelhető, hogy 2021-ben a Disney-féle D23 expó váltja majd ki a Celebrationt, amit ugyancsak Anaheimben rendeznek. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)