Hirdetés

Elnézést kért a Batman és Robin forgatókönyv írója

|

A kritikusok által legrosszabb Batman filmként titulált Batman és Robin kapcsán szólalt meg Akiva Goldsman, a forgatókönyv írója.

Hirdetés

Sokan gyermekkoruk egyik jelentős filmjeként tekintenek a kilencvenes évek közepén készült Batman filmekre (Mindörökké Batman vagy a Batman és Robin), de abban azért kiegyezhetünk, hogy ezek nehezen emészthető alkotások a minőségérzékeny fogyasztók számára. Immáron több, mint 23 éve már, hogy elkészültek Joel Schumacher kultikusan kellemetlennek mondható Batman filmjei, amely kapcsán megszólalt most a két film forgatókönyvírója, Akiva Goldsman.

Hirdetés

Goldsman egy interjúban kért elnézést a Batman és Robin kapcsán, elmondása szerint egyáltalán nem állt szándékukban, hogy rossz filmet készítsenek, egyszerűen csak megtörtént a dolog.

"Ami a Batman és Robint illeti, egyszerűen összezavarodtam. Úgy értem nem akartuk mi, hogy rossz legyen a film. Esküszöm, senki sem úgy állt hozzá, hogy akkor valami direkt csapnivaló dolgot teszünk le az asztalra. Olyan lett, amilyen és én sajnálom. Mindannyian sajnáljuk"

- nyilatkozta Akiva Goldsman.

Sokak, köztük a kritikusok szerint is minden idők legrosszabb Batman filmje lett a Batman és Robin. Nem elég, hogy a kasszáknál is rosszul teljesített, de a híres Arany málna díjra is jelölték, sőt, Alicia Silverstone, aki a filmben a Batgirl mellékszerepét játszotta el is nyerte még abban az évben az Arany málna díjat. A film bukása után sok éven át próbálkoztak újabb Batman filmekkel, mint például a Batman: Year One vagy a Batman Beyond, de ezek sajnos megrekedtek a forgatókönyvírás fázisában.

Persze minden jó, ha a vége jó, ugyanis a rossz szériát egy ifjú filmes titán törte meg, Christopher Nolan akinek a Batman filmjei teljesen megreformálták egyik kedvenc szuperhősünk elkövetkezendő trilógia filmjeit.

Ti hogy emlékeztek a Batman és Robin filmre?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)