Hirdetés

Előbb lesz a Loki sorozat premierje

|

A Marvel változtatott a korábbi terveken, kevesebbet kell várnunk a Lokira.

Hirdetés

Megvolt a WandaVision, lement a The Falcon and the Winter Soldier, és már nem kell sokat várnunk arra, hogy a harmadik Disney+-os, MCU-s Marvel sorozat, a Loki is bemutatkozzon. Valószínűleg egyiknek sem lesz közvetlenül köze a júliusban érkező Fekete Özvegyhez, de legalább addig sem maradunk képregényhősök nélkül.

Korábban úgy volt, hogy a korábbi két szériához hasonlóan a Marvel's Loki is péntekenként érkezik június 11-ével kezdődően, de a terv módosult: az első rész két nappal előbb, június 9-én kerül fel a Disney+-ra, majd ezt szerdánként követi a többi.

Hirdetés

A bejelentést maga Tom Hiddleston szállította az alábbi videóban, amiben elmondja, észrevette, hogy a szuperhősös montázsokból mindig kimarad Loki, és hogy egyébként szerda az új péntek. Ennyi a mondanivaló, magyar felirattal is elhoztuk nektek azért:

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)