Hirdetés

Előkerült egy Bosszúállók: Végtelen háború forgatási fotó, sosem volt még ennyire vicces Thor és Thanos összecsapása

|

Thor és Thanos nagy fináléja a Bosszúállók: Végtelen háborúban ékes példája annak, mennyire más a forgatási látkép, és a kész film.

Hirdetés

Ennyi idő távlatából talán nem számít már érdemi spoilernek a Bosszúállók: Végtelen háború fináléja, melynek során Thor ugyan eltalálja új fegyverével a film főgonoszát, Thanost, de sajnos csak az őrült titán mellkasába sikerül beleállítania a Vihartörőt.

A keményvonalas rajongók már valószínűleg nem is egyszer nézték újra ezt a jelenetet, egy új forgatási fotó tükrében azonban sosem fogunk már többé ugyanúgy Thanos és Thor összecsapására gondolni.

Hirdetés

Az alábbi fotó ugyanis mindenféle CGI nélkül konkrétan azt mutatja meg, ahogy a Thanost alakító Josh Brolin egy ormótlan nagy mocap "Thanos testet" visel, ebbe pedig bele van állítva a Vihartörő (igaz, csak nyél nélkül).

Végtelenül szürreális látványt nyújt ez a kompozíció, ami egyúttal remekül rávilágít arra, mennyire másként fest egy jelenet a forgatáson és a kész mozifilmben.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)