Hirdetés

Élőszereplős Godzilla sorozat készül az Apple TV+-re

|

A MonsterVerse univerzum következő darabja új koncepcióval próbál nézőket szerezni.

Hirdetés

A Legendary Pictures nagyon szeretné, hogy a MonsterVerse egy igazi filmes univerzummá nőhesse ki magát, de az eddigi próbálkozások csak limitált közönséget mozgattak meg. Ez hamarosan megváltozhat az Apple segítségével, ugyanis a Godzilla vs. Kong utáni világ történetét egy élőszereplős sorozatban mesélnék el, ami így az első élőszereplős sorozata lesz a MonsterVersenek.

A szörnyektől hemzsegő világ központi sztoriszálát a Monarch szolgáltatja majd, ami egy nemzetközi, veszélyes lényeket kutató szervezet. Ennél többet nem tudunk a történetről, és egyelőre se a stáblista nevei, se a premierdátum nem tudható.

Hirdetés

Akárhogy is, a 2021-es Godzilla vs. Kongnak sikerült valamelyest megmozgatnia az átlag filmrajongót, és sikerült felkerülnie az év 10 legjobban kereső produkcióinak listájára.

Hogy ez elég lesz-e a sorozat sikeréhez az még kérdéses, de az tény, hogy az Apple TV+ csapata eddig minőségi szériákat rakott le az asztalra. Ez valószínűleg a MonsterVerse sorozattal sem lesz másképp, szóval azért reménykedni van okunk a különleges ötlet kapcsán.

Ti mit gondoltok?

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)