Hirdetés

Élőszereplős Gundam film készül a Netflixre

|

A munkára a Kong: Koponya-sziget rendezőjét kérték fel.

Hirdetés

A Netflix a híresztelések szerint mintegy 200 millió dollárért meg akarta vásárolni a Godzilla vs Kongot a Legendary Entertainmenttől, de elvileg a WarnerMedia útját állta az üzletnek. Nagyon úgy tűnik azonban, hogy a Legendary és a Netflix egyáltalán nem tett le a közös munkáról.

Most például bejelentették, hogy a Legendary Entertainment és a Kong: Koponya-sziget rendezője, Jordan Vogt-Roberts fogja elkészíteni azt az élőszereplős Gundam filmet, ami kizárólag csak a Netflix kínálatában debütál. 

Hirdetés

A Netflix-féle Gundam film forgatókönyvét az a Brian K. Vaughan írja, akinek a legendás Y: The Last Man képregényt, illetve a Marvel Runaways képregénysorozatának legjobb számait köszönhettük, továbbá a Lost tévésorozaton is dolgozott. Vaughan vezető producerként is felügyeli a Gundam munkálatait. A netflixes exkluzivitás alól egyedül Kína képez kivételt, itt a Legendary forgalmazza a filmet. A premierdátum egyelőre még nem ismert.

A film tervezése egyébként nem a közelmúltban kezdődött el, hiszen a Legendary Entertainment és a Gundamért felelős Sunrise még a 2018-as Anime Expo során jelentették be, hogy készül egy élőszereplős adaptáció. Remélhetőleg a Netflix bevonásával felgyorsul a gyártás. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)