Hirdetés

Élőszereplős Így neveld a sárkányodat mozifilm készül, a legjobb kezekbe került a projekt

|

Nem csak a Disney akar minden sikeres rajzfilmjéből élőszereplős mozit faragni.

Hirdetés

A DreamWorks Animation még anno 2010-ben indította el az Így neveld a sárkányodat című animációs franchise-t, ami azóta két folytatást, három tévésorozatot és több rövidfilmet is kapott (no meg persze videojátékokat, képregényeket, és még egy jégshow-t is). Az Így neveld a sárkányodat univerzuma hamarosan egy újabb nagy projekttel bővül, bejelentették ugyanis, hogy készül az élőszereplős verziót, amit nem akárki fog rendezni.

Az Így neveld a sárkányodat mozifilm rendezői székébe ugyanis az a Dean DeBlois huppan be, akinek az eredeti animációs trilógiát is köszönhettük. Nem túlzás tehát azt állítani, hogy a lehető legjobb kezekben van az adaptáció.

Hirdetés

A DreamWorks azt is bejelentette, hogy meddig kell várnunk az Így neveld a sárkányodat filmre: a jelenlegi tervek szerint az amerikai bemutató 2025. március 14-én lesz esedékes, tehát kicsivel több mint két évet kell még várnunk rá. DeBlois egyébként nem csak rendezni fog, ő lesz a film írója és producere is.

The Hollywood Reporter információ szerint jelenleg is javában zajlik a casting, de erről hivatalos információk még nem érkeztek.

Az eddigi három Így neveld a sárkányodat animációs film összesen több mint 2 milliárd dollárt termelt, az egész franchise pedig sorozatokkal és minden egyébbel igazi pénznyomdának tekinthető. Valószínűleg az élőszereplős verzió is sokat fog hozni a DreamWorks konyhájára.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)