Hirdetés

Élőszereplős Matchbox film készül

|

Hogy hogyan lesz egy kisautós márkából mozifilm, azt talán még a Skydance sem tudja.

Hirdetés

Ezen a ponton már nem kell elképzelnünk azt, ahogy Hollywood minden lehetséges ötletfoszlányból filmet próbál csinálni. Ezúttal például a Matchbox kisautók kerültek a célkeresztbe.

Variety jelentése szerint érkezik egy élőszereplős film, amit valamilyen formában Jack Odell 1953-ban indított játékmárkája ihletett. Hogy hogyan lesz kisautókból mozifilm, azt még nem tudjuk, de a válaszra még egyébként is várnunk kell, mivel David Coggeshall épp csak megkapta az írói feladatot.

Hirdetés

Coggeshall felelt az augusztus 19-én érkező Orphan: First Kill című film forgatókönyvéért, és a netflixes The Deliverance-ért is. Hogy a kisautókkal mit fog majd kezdeni, az jó kérdés, és a márka tulajdonosa, a Mattel sem adott egyelőre túl sok támpontot a találgatáshoz:

"A Matchbox majd' 70 éve van jelen a kultúránkban és ez idő alatt számtalan gyermek képzelőerejét inspirálta arra, hogy egyesítsék a valós világban látottakat álmaik lehetőségeivel. Alig várjuk, hogy elkezdhessük a munkát a Skydance Media tagjaival, és összehozhassunk egy olyan sztorit, ami hasonló kreativitást ébreszt a nézőkben, és minden korcsoport számára érdekes lehet majd."

A Skydance csapata is hozzátette, hogy rettenetesen izgatottak a Mattellel való együttműködés miatt, de konkrétumokat ők sem osztottak meg a világgal.

Igazából ha a Barbie-ból lehet filmet csinálni, akkor miért is ne létezhetne egy Matchbox film?

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)