Hirdetés

Élőszereplős sorozat készül a Speed Racer alapján

|

A szériáért J.J. Abrams produkciós cége, a Bad Robot fog felelni.

Hirdetés

1966-ban jelent meg a Mach GoGoGo manga, majd egy 52 részes anime készült belőle, ami 1967 és 1968 között futott a japán Fuji TV-ben. A jogokat a Trans-Lux szerezte meg és az amerikai televíziók képernyőjére már Speed Racerként érkezett meg a 60-as évek végén. Számos adaptáció készült az alapanyagból, a legismertebbet mind közül azonban 2008-ban hozták össze a Watchowski-tesók Speed Racer - Totál turbó címmel, amely egyes vélemények szerint durván megelőzte a korát, a pénztáraknál mégis bukás lett: 120 millió dolláros költségvetésből csak nagyjából 94 milliót termelt.

Hirdetés

Talán a csúfos kudarc lehetett az oka, hogy azóta senki sem próbálkozott meg új Speed Racerrel, egészen idáig. A Deadline és a Variety jelentése szerint az Apple ugyanis zöld utat adott egy élőszereplős sorozatnak, amely kifejezetten az Apple TV+ streaming szolgáltatásra készül. A show executive producere J.J. Abrams lesz, aki produkciós cégén, a Bad Roboton keresztül támogatja a projektet.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Bár hivatalosan még nem jelentették be a berendelést, a filmes oldalak forrásaikra hivatkozva úgy tudják, hogy már mozgásba lendült a gépezet: az élőszereplős sorozatot Ron Fitzgerald (Nancy ül a fűben, Perry Mason) és Hiram Martinez (A jóslás urai, Az utolsó remény) fogják írni, és egészen az eredeti mangáig nyúlnak vissza. A sztori középpontjában egy profi versenyző, annak családja, versenycsapata és felturbózott versenyautója, a Mach 5 áll. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)