Hirdetés

Élőszereplős Vaiana film készül, amit nem véletlenül épp Dwayne Johnson jelentett be

|

Örülhetnek a Vaiana (avagy Moana) mese rajongói, legalábbis akkor, ha pont egy élőszereplős adaptáció volt minden vágyuk.

Hirdetés

A Disney ma ejtette meg részvényeseinek szóló éves jelentését, ennek keretében pedig egyszer csak bejelentkezett egy gyönyörű helyszínről maga Dwayne Johnson, aki lerántotta a leplet egy újabb élőszereplős adaptációról, igen, ismét átgyúrnak majd egy klasszikus mesefilmet. 

Dwayne Johnson az alábbi videóban kislányai társaságában jelentette be, hogy készül a Vaiana (eredetileg Moana) élőszereplős változata, amiben visszatér az összes közkedvelt karakter, és igen, maga Johnson is, aki az eredeti mesében Maui szinkronhangja volt.

Hirdetés

Egyelőre ennyit tudunk tehát, Maui szerepét az élőszereplős filmben is Johnson kapja meg, de több infót most még nem kaptunk, nagyon korai szakaszban jár csak az egész projekt.

Április végén érkezik ugyebár az élőszereplős Pán Péter és Wendy, aztán májusban A kis hableány, jövőre pedig megkapjuk Az oroszlánkirály előzményét (ez Mufasára fog koncentrálni), illetve egy Hófehérke filmet is. A Disney távlati céljai között szerepel a Szörnyella, az Aladdin és A dzsungel könyve folytatása, de saját élőszereplős adaptációt kap A Notre Dame-i toronyőr, Herkules, Csingiling, Robin Hood (tudjátok, az a verzió, aki egy róka), Bambi, Lilo & Stitch, de még a Macskarisztokraták is.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)