Hirdetés

Először nálunk láthatod a Pókember: A pókverzumon át új, magyar szinkronos előzetesét

|

Miles Morales felveszi a harcot egy sereg másik pókképességű szuperhőssel a Pókember: A pókverzumon át exkluzív szinkronos trailerében.

Hirdetés

A hazai forgalmazó, vagyis az InterCom exkluzív lehetőséget biztosított a számunkra arra, hogy elsőként mutassuk meg nektek a Pókember: A pókverzumon át legújabb előzetesének magyar szinkronos változatát - az eredeti trailert még április elején tette közzé a Sony, és ebből nem mellékesen kiderült az is, hogy az MCU része lesz-e ez a film.

A sztori szerint Miles Morales megismerkedik a multiverzum Pókembereinek hatalmas bandájával, és az őket vezető Miguel O'Harával (a 2099-es világ saját Pókemberével). Nagyon úgy fest azonban, hogy Milesnak döntenie kell: egyetlen embert (vélhetően az édesapját) menti meg, vagy az egész univerzumot - illetve az univerzumok végtelen sokaságát.

Hirdetés

A friss előzetes pedig arra enged következtetni, hogy ifjú hősünk ezt a döntést egyáltalán nem szeretné meghozni. 

A Pókember: A pókverzumon át 2023. június 1-jén fog megérkezni a magyar mozikba. Ti beültök majd rá?

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)