Hirdetés

Először szólalt meg Alec Baldwin a Rust forgatásán történt halálos baleset óta

|

Az őt követő lesifotósokkal beszélt az új filmjének forgatásán elhunyt operatőr miatt bajba került Alec Baldwin, főképp azt kérve, hogy hagyják békén őt és családját.

Hirdetés

Az elmúlt időszak egyik legmegrázóbb története a baleset, ami a Rust forgatásán történt és Halyna Hutchins halálát okozta, illetve Joel Sozát is megsebesítette. Alec Baldwin - aki egyébként még akár börtönbe is kerülhet az ügy miatt - korábban a Twitteren megszóltalt a tragédia kapcsán, igaz, azóta törölte üzeneteit és a témával kapcsolatos retweetelt bejegyzéseit. Nemrég viszont nyilatkozott, igaz, nem minden feltett kérdésre válaszolt.

Szombaton lesifotósok kezdték követni őt és családját a Vermont állambeli Manchester környékén, ahol a baleset óta "húzzák meg magukat", ahogy az esetről készült videót közzétévő TMZ fogalmazott. Baldwin elmondta, hogy az autóban ülő gyermekei sírtak, annyira megijesztette őket, hogy követik a paparazzók, ezért inkább megállt, hogy válaszoljon a felmerülő kérdésekre, egyben azt kérve, hogy a rövid nyilatkozat után hagyják békén őket.

Hirdetés

A Rust forgatásán történt halálos kimenetű balesetről viszont nem beszélt, ugyanis, ahogy Baldwin többször is kiemelte, a Santa féi seriff hivatala arra kérte, hogy a folyamtban lévő nyomozás érdekében ne osszon meg információt nyilvánosan.

Arról viszont beszélt, hogy a tragédia óta találkozott az életét vesztett opertőr, Halyna Hutchins férjével és fiával, ám a beszélgetésről azt mondta, "nem tudnám meghatározni, hogyan sikerült". Elmondta, a megözvegyült férfit "elöntötte a gyász", ennek kapcsán pedig kiemelte, hogy rendkívül nehéz lehet feldolgozni a helyzetet, hiszen sokszor történnek balesetek a filmiparban, "de nem szoktak ilyen súlyosak lenni.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

"Ez egyszer történik meg az egybillióból"

- tette hozzá. Az összegyűlt fotósok és riporterek csoportjának elmondta továbbá, hogy még nem döntötte el, hogy a jövőben elvállalná-e, hogy hasonló kellékfegyverrel dolgozzon egy forgatáson.

Azzal kapcsolatban viszont egyértelműen igen volt Baldwin válasza, hogy a tragédia megváltoztatta-e a hozzáállását a kellékfegyverek kivezetése kapcsán.

"Az biztos, hogy a már egy ideje tartó erőfeszítés, hogy az éles lőfegyverek használatát korlátozzák a filmforgatásokon már engem is komolyan érdekel"

- mondta Baldwin. Emellett viszont rámutatott arra is, hogy az elmúlt hetvenöt évben számos filmben számos fegyverlövést szimuláltak, ám az övéhez hasonló baleset szinte soha nem fordult elő. Végül kiemelte (többször is), hogy nem szakértő a kellékfegyverek témájában, ezért inkább megvárja, míg mások tesznek ajánlásokat arra, hogyan lehet minél biztonságosabb a munkájuk, és ezeket fogja követni a jövőben.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)