Hirdetés

Előzetes árulja el, hogy mikor jön az Army of the Dead előzményfilmje a Netflixre

|

Az Army of Thieves Zack Snyder zombifilmjének legviccesebb karakterére épül.

Hirdetés

Meglehetősen ambiciózus terveket dédelget a Netflix támogatásával univerzumépítésbe fogott rendező/producer, pedig a David Bautista főszereplésével forgatott Army of the Dead (magyarul A halottak hadserege) megtekintése után valószínűleg kevesen látják indokoltnak, hogy még több bőrt húzzanak le erről a döglött rókáról.

Mindenesetre az alkotók egyelőre nem zavartatják magukat a vegyes (na jó, inkább negatív) fogadtatástól, hanem gőzerővel készítik el a franchise további darabjait: jön egy folytatás Zack Snyder rendezésében, 2022 tavaszán bemutatkozik az Army of the Dead: Lost Vegas animációs sorozat, de mindezek előtt még megkapjuk a Las Vegas-i balhét megelőző eseményeket feldolgozó Army of Thievest (A tolvajok hadserege).

Hirdetés

Ez utóbbinak a központi figurája nem más, mint az Army of the Dead szereplőgárdájából egyértelműen felfelé kilógó Ludwig Dieter. A zseniális kasszafúrót épp azelőtt keresik meg egy visszautasíthatatlan ajánlattal, hogy a világ egyáltalán ráébredne arra, hogy a zombik léteznek.

Miután a filmet a Dietert megformáló Matthias Schweighöfer rendezi, minden valószínűség szerint hiányozni fognak belőle Snyder stílusjegyei (amitől a rajongói még ma is elalélnak, de mindenki mást a rosszullét kerülget), ezért még az sem kizárt, hogy akinek nem tetszett A halottak hadserege, egészen más véleménnyel lesz majd az október 29-én debütáló A tolvajok hadseregéről.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)