Hirdetés

Előzetes kapott Guillermo del Toro horrorsorozata, a Cabinet of Curiosities

|

Guillermo del Toro azt mondja, a Cabinet of Curiosities a projekt, amivel mindig is foglalkozni akart.

Hirdetés

Nagyon izgalmasan hangzik Guillermo del Toro legújabb projektje, a Cabinet of Curiosities című antológia, amiben összesen nyolc különálló történetet követhetünk majd figyelemmel. A Netflix támogatásával készülő műsorban két rész del Toro saját ötletére épül majd, másik hatot pedig nagy figyelemmel választottak ki H. P. Lovecraft, Henry Kuttner, Emily Carroll és Michael Shea írásai közül.

Életre keltésükben pedig olyan színészek közreműködnek, mint Andrew Lincoln, Ben Barnes, Crispin Glover, David Hewlett, F. Murray Abraham, Peter Weller, Rupert Grint, Sofia Boutella, és még hosszan folytathatnánk.

Hirdetés

A Netflix szerint a Guillermo del Toro's Cabinet of Curiosities példátlan, a stílust megreformáló történetekkel kápráztatja majd el a nagyérdeműt, amelyek megkérdőjelezik majd a horrorról alkotott hagyományos elképzeléseinket. Ezek hatalmas ígéretek, az előzetes azonban tényleg alátámasztja a nagy szavakat, rendkívül nyomasztó bő másfél percről van szó.

Guillermo del Toro a következőket mondta az októberben debütáló projektről:

"A Cabinet of Curiosities című antológiával azt tűztük ki célul, hogy bemutassuk a normális világunkon kívül létező valóságokat: anomáliákat és különlegességeket. Kiválogattunk, majd kurátorként összeállítottuk egy csomagot és hozzájuk mesélőt, hogy átadjuk ezeket a történeteket, akár a világűrből, akár természetfeletti eseményekről, vagy az elme képzeteiről."

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

A nyolc történet már címet is kapott, ezek az alábbiak lesznek:

  • DREAMS IN THE WITCH HOUSE
  • GRAVEYARD RATS
  • LOT 36
  • PICKMAN'S MODEL
  • THE AUTOPSY
  • THE MURMURING
  • THE OUTSIDE
  • THE VIEWING

A Cabinet of Curiosities október 25-én debütál a Netflixen két epizóddal, ettől a naptól kezdve október 28-ig pedig minden nap további két felvonás kerül fel a kínálatba.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)