Hirdetés

Előzetesen a Bob Burgerfalodája filmváltozata

|

A széria mozitermekbe szánt mellékága zárja majd a tavaszi szezont.

Hirdetés

A 20th Century Studios kiadta a The Bob's Burgers Movie első ízelítőjét. A régóta tologatott produkció végre a vászonra kerül majd május 27-én, így a stúdió el is kezdi lassan bepörgetni a marketinggépezetet.

A 90 másodperces klip nem árul el sokat a sztoriról, inkább csak a helyszíneket, a Belcher család tagjainak ügyeskedéseit, és a mellékszereplőket mutogatja. Ettől függetlenül azért átjön a film hangulata.

Hirdetés

Az alapsztori egyébként valószínűleg az étterem előtt nyílt lyukról szól majd, ami miatt senki nem tud bejutni.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

A filmet már 2 éve tologatják, ami nagyban köszönhető a Covid19 miatti nehézségeknek. A projektről először 2017-ben beszélt a sorozat alkotója Loren Bouchard, így érthető, hogy mostanra nagyra nőtt a hype.

Bouchard egyébként társíróként és társrendezőként vett részt a film összeállításában. Nora Smith volt az írópáros másik fele, míg a rendezésben Bernard Derriman segítette az alkotót. Kíváncsian várjuk, hogy a trió mit tudott kihozni a sztoriból.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)