Hirdetés

Előzetest és megjelenési dátumot kapott a Dexter új évada

|

A rövid ízelítők után most egy hosszabb anyag csinál kedvet a visszatérő Dexter: New Blood sorozathoz.

Hirdetés

Ahogy az a sikersorozatoknál olykor előfordul, a 2013-ban véget ért Dexter lezárása nem igazán elégítette ki a rajongókat, s mint később kiderült, magukat a készítőket sem. Így aztán sokan örülhettek, mikor kiderült, hogy kapunk egy bónusz évadot a szálak tisztességes elvarrására.

A tízrészes etapból már két rövidebb ízelítőt is kaptunk, a napokban tartott Comic-Con@Home-on viszont végre befutott az első hosszabb trailer a Dexter: New Blood címen megjelenő folytatáshoz.

Hirdetés

A másfél perces kedvcsinálóban azt látjuk, hogy Dexter Jim Lindsay álnéven új életet kezdett egy vidéki kisvárosban (Iron Lake, New York), ahol a helyi vadászbolt eladójaként kedvelt tagja a közösségnek. Egy pillanatra a rendőrfőnök Angela Bishophoz (Julia Jones) fűződő romantikus szál is felvillan, a képsorok alapján viszont nem sokáig tart majd ez az idilli állapot.

A trailerrel együtt azt is felfedték, hogy a sorozat november 7-én debütál a Showtime-on, a Dextert alakító Michael C. Hall mellett a már említett Julia Jones (The Mandalorian), Alano Miller (Sylvie's Love), Johnny Sequoyah (Believe), Jack Alcott (The Good Lord Bird) és Clancy Brown (The Crown, Billions) szereplésével, és persze pletykálnak még meglepetés visszatérőkről is, ezt majd meglátjuk.

Ti várjátok a megfelelő lezárást?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)