Hirdetés

Előzetest kapott a 2020-ról szóló film, amit a Black Mirror alkotója készített

|

Megkaptuk a hivatalos dátumot is, és a Death to 2020 előbb jön, mint gondolnátok.

Hirdetés

December elején tudtuk meg, hogy parádés szereplőgárdával áldokumentumfilm készül a Black Mirror alkotójának köszönhetően, ami megpróbálja szatirikusan bemutatni ennek a szörnyű évnek az eseményeit. A magyarul 2020: Legyen már vége!, angolul Death to 2020 címen futó projektet a Netflix karolta fel, és napokon belül láthatjátok is az eredményt.

A mockumentary december 27-én kerül fel a streaming platformra, és a leírás szerint "a világ legpocsékabbul informált kommentátorainak szemüvegén keresztül fest komikus képet arról az évről, amelynek mindenki a végét várja".

Hirdetés

A 2020: Legyen már vége! többek között olyan színészekkel próbál majd görbe tükröt állítani a 2020-as esztendőnek, mint Samuel L. Jackson, Hugh Grant, Lisa Kudrow, Cristin Milioti, Leslie Jones, Kumail Nanjiani és a Stranger Thingsből ismert Joe Keery. Nézzetek bele, hogy mire számíthattok: 

Adni fogtok neki egy esélyt?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)