Hirdetés

Előzetest kapott a film, amiben Nicolas Cage önmagát alakítja

|

Az Ál/Arc és A szikla sztárját pályafutása legizgalmasabb szerepében láthatjuk.

Hirdetés

Jövőre érkezik Nicolas Cage új filmje, a magyar címmel egyelőre nem rendelkező The Unbearable Weight of Massive Talent. Cage-nek ebben saját maga egy alternatív verzióját formálja meg, egy kissé kiégett színészt, akit nem mellesleg anyagi problémák is nyomasztanak.

A film központi karaktere tehát ennek megfelelően Nick Cage lesz, pártfogója pedig Pedro Pascal, aki akár PasKal is lehetett volna, ezt a ziccert azonban kihagyták a dramaturgok.

Hirdetés

A film forgatókönyve szerint Nick Cage-nek az anyagi gondjai miatt muszáj elfogadnia egy millió dolláros meghívást egy nagy rajongója születésnapjára, aki nem mellesleg egy rendkívül veszélyes bűnöző. Persze megtalálja a CIA is, akik szeretnék elkapni Pedro Pascal karakterét, így beszervezik ügynöknek, hogy segítsen a lekapcsolásában.

Az első trailer alapján kimondottan szórakoztatónak tűnik a produkció, ezért látunk rá esélyt, hogy jó hatással legyen Cage karrierjére, akárcsak a szintén készülő Dracula film amiben ő lesz a címszereplő vérszívó.

A The Unbearable Weight of Massive Talent 2022. április 22-én kerül majd a mozikba és a két fentebb említett színészen túl feltűnik majd benne Sharon Horgan, Ike Berinholtz, Alessandra Mastronardi, Jacob Scipio, Lily Sheen és Neil Patrick Harris is.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)