Hirdetés

Előzetest kapott a Marvel horrorisztikus különkiadása, a Werewolf by Night

|

Halloween kapcsán különleges tartalommal készül a Marvel Studios a Disney+ előfizetőinek.

Hirdetés

Leginkább egy pletyka kapcsán találkoztunk eddig a Werewolf by Night névvel, ugyanis a Disney+-ra Halloween alkalmából készülő különkiadást Penge miatt kapták fel a híroldalak: meg nem nevezett források ugyanis azt állították, hogy ebben a hátborzongató közegben láthatjuk majd először felbukkanni Mahershala Ali Fénybenjáróját, mielőtt a saját filmje megérkezne. Ez egyelőre még nem nyert megerősítést, ugyanakkor a D23 Expo során a Marvel leleplezte a Werewolf by Night trailerét. 

A halloweeni különkiadás egy Marvel-karakterre, Werewolf by Nightra fog koncentrálni, aki lényegében egy vérfarkas és Gale Garcia Bernal (Mozart a dzsungelben, Che Guevara) megformálásában láthatjuk majd.

Hirdetés

Az előzetes alapján az említett bestia egy csapat különleges vadász között bújkál - köztük van Elsa Bloodstone is Laura Donnelly (The Nevers, Outlander - Az idegen) alakításában -, ám előbb-utóbb felfedődik a kiléte, akárcsak a Ubisoft-féle Werewolves Within koncepciójában. Meglepő módon a rendezői feladatot Michael Giacchino látta el, akit a nagyszerű filmzenéiről ismerünk, ám most kipróbálta magát más szerepkörben is. 

A Werewolf by Night október 7-én fog debütálni a Disney+-on. Ti meg fogjátok nézni?

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)