Hirdetés

Előzetest kapott A nagy pénzrablás dél-koreai remake-je

|

Csak most ért véget a Netflix spanyol sikersorozata, de máris közeleg a feldolgozás.

Hirdetés

Decemberben öt évad után véget ért a Netflix hatalmas népszerűségnek örvendő bűnügyi drámasorozata, A nagy pénzrablás, de a streamingszolgáltató még így sem végzett a franchise-zal, hiszen év végén berendelte a közönség kedvenc karakterére, Berlinre fókuszáló spin-off szériát. De a spanyol slágercím esetében nem éri be ennyivel a vállalat, rábólintottak a koreai remake-re is, ami nem meglepő, hiszen a Squid Game-nek hála most nagyon mennek a dél-koreai tartalmak.

A Netflix most egy rövid előzetesben jelentette be a remake hivatalos címét és leplezte le a stábot. A dél-koreai változatot Money Heist: Korea - Joint Economic Area néven kell majd keresnetek, a rablócsapat élén álló Professzort Yoo Ji-Tae (Oldboy, A csalás mesterei) alakítja majd, Berlint pedig a Squid Game-ből is ismert Park Hae-soo kelti életre. Tokió Jeon Jong-seo (Gyújtogatók) lesz, Moszkvát Lee Won-jong (Króm hadművelet) formálja meg, Denvert Kim Ji-hoon (The Flower of Evil) hozza el a nézőknek, Nairobi Jang Yoon-ju (Three Sisters) képében jelenik meg, Rio szerepét Lee Hyun-woo (Titokban, Délen) kapta, Helsinkire Kim Ji-hun írt alá, Oslo pedig Lee Kyu-ho (#Túlélők) segítségével elevenedik meg.

Hirdetés

Íme az első ízelítő az új csapattal: 

Egyelőre még nem tudni, hogy a remake mennyiben fog eltérni az eredeti sorozattól, ahogyan azt sem árulta el a Netflix, hogy mikor számíthatunk a premierre, be kell érnünk a "hamarosannal". 

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)