Hirdetés

Előzetest kapott a Sandman: Az álmok fejedelme

|

A Neil Gaiman képregényéből született adaptáció a Netflix műsorkínálatát erősíti majd.

Hirdetés

Hét éven keresztül, 1989 és 1996 között futott DC Comics égisze a The Sandman képregénysorozat, melynek történetét és dialógusait Neil Gaiman írta. A sztori szerint okkultisták egy csoportja meg akarta idézni a Halált, de helyette az Álmok Fejedelmét ejtették csapdába. Miután 70 évnyi rabság után kiszabadul, azzal szembesül, hogy a birodalma romokban hever és Lucifer a fejét akarja.

Gaiman és David S. Goyer már régóta igyekeznek tető alá hozni egy élőszereplős adaptációt, amit eredetileg mozifilmként álmodtak meg, ám az évek során a projektben érdekelt Warnerrel együtt arra jutottak, hogy a sorozat alkalmasabb formátum egy ekkora volumenű történet elmesélésére. A kínálkozó lehetőségre a Netflix csapott le.

Hirdetés

A sorozat annyiban már biztosan eltér a forrásműtől, hogy napjainkban játszódik, emiatt az 1916-ban fogságba ejtett Álomúr 115 évig raboskodik. Őt Tom Sturridge kelti életre, míg Lucifert a Trónok harcával ismertté vált Gwendoline Christie kelti életre. Az okkultisták élén pedig szintén a Trónok harca egyik veteránja (és persze számos további film és sorozat sztárja), Charles Dance áll Roderick Burgess szerepében.

A Sandman: Az álmok fejedelme várhatóan 2022 folyamán debütál a Netflixen.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)