Hirdetés

Előzetest kapott a Shazam! - Az istenek haragja, veszélyben a világ

|

Persze nem azért, mert az első hosszabb trailer alapján silánynak tűnne a Shazam 2...

Hirdetés

Míg a Marvel kényelmesen elosztotta az MCU filmjeit az évre, a DC inkább úgy döntött, 2022 második felében teszi oda magát, és viszonylag gyorsan tolja ki egymás után a Black Adamet és a Shazam! - Az istenek haragját (ami eredetiben Shazam! Fury of the Gods, úgyhogy a fordítók nem lőttek nagyon mellé). 

A DCEU két közelgő filmje ráadásul kapcsolódik is egymáshoz, Dwayne Johnson antihőse ugyanis a Shazam franchise része, de várhatóan nem most, hanem majd egy későbbi filmben fog találkozni a két karakter.

Hirdetés

A Shazam! - Az istenek haragja előzetesében láthatjuk a címszereplő mellett a családját is, illetve a gonoszok némelyikét, köztük a Kalypsót alakító Lucy Liut és a Hesperát megformáló Helen Mirrent. Shazam kiadja magából aggályait a saját szerepével kapcsolatban, felsorolva, mit gondol, kik jobbak nála, és miért hiszi azt, hogy semmivel nem tud hozzájárulni a világ jobbá tételéhez.

A hazai premier 2022. december 22-én lesz.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)