Hirdetés

Előzetest kapott a Shop-stop 3, visszatér Jay és Néma Bob

|

Szeptemberben mozikba kerül a több mint tíz éve készülő Shop-stop 3, most megnézhetjük, mire számíthatunk tőle.

Hirdetés

Már a 28 éve debütált Shop-stop folytatásával sem sietett Kevin Smith: az 12 évvel követte az első filmet, a trilógia befejező részére pedig ugyancsak rengeteget kellett várnunk. Szeptemberben azonban korlátozottan ugyan, de mozikba kerül a Shop-stop 3, és most megérkezett az első előzetes, ami nagyjából vázolja, milyen élményre számíthatunk.

A sztori középpontjában Randal áll, aki egy szívroham után elhatározza, hogy filmet készít az életéről, és ebben természetesen Jaynek és Néma Bobnak is jut szerep.

Hirdetés

Megint előkerül a Star Wars, számíthatunk nagy bölcsességekre, és olyan vendégszereplőkre, mint Ben Affleck, fred Armisen és Sarah Michelle Gellar. A Lionsgate az Egyesült Államok 700 mozijában kétszer vetíti, egyszer szeptember 13-án, egyszer pedig 15-én, és még nem tudjuk, Magyarországra milyen formában fog eljutni.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)