Hirdetés

Előzetest kapott Chadwick Boseman utolsó filmje

|

A Ma Rainey: A blues nagyasszonya novemberben érkezik a mozikba, december 18-tól pedig már a Netflixen is nézhető lesz.

Hirdetés

Hamarosan bemutatják az augusztusban tragikus hirtelenséggel elhunyt Chadwick Boseman utolsó munkáját, vagyis a Ma Rainey: A blues nagyasszonya című filmet, amelynek magyar feliratos előzetese nemrég érkezett meg.

A film az 1920-as évek Chicagójában játszódik, és nem túl meglepő módon Ma Rainey (eredeti nevén Gertrude Pridgett) életéről szól. Ma Rainey a blues egyik legnagyobb egyénisége volt, sokan a műfaj anyjának is nevezték. Karrierje az 1930-as évekig tartott, ekkora a szving megjelenése háttérbe szorította a bluest, és ő is visszavonult. 1983-ban bekerült a Blues Hall of Fame-be, 1990-ben pedig a Rock and Roll Hall of Fame-be is.

Hirdetés

A Ma Rainey: A blues nagyasszonya filmben Viola Davis alakítja majd Ma Rainey-t, Chadwick Boseman pedig egy ambiciózus trombitás szerepében tűnik fel. A film egy Pulitzer-díjas August Wilson színdarabja alapján készült el. Íme az első előzetes:

A Ma Rainey: A blues nagyasszonya november folyamán érkezik meg egyes mozikba, a Netflixen pedig december 18-tól lesz elérhető.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)