Hirdetés

Elrajtolt a Wednesday 2. évadának forgatása, fotó érkezett a stábról

|

Új színészeket jelentettek be a produkcióhoz, és az is kiderült, hogy a szexuális zaklatással megvádolt Percy Hynes White visszatér-e karakteréhez.

Hirdetés

Az Addams Family franchise-t bővítő Wednesday sorozat a Netflix egyik legnagyobb szenzációja volt, így nem is lehetett kérdéses, hogy folytatják, a címszerepet játszó Jenna Ortega pedig már meg is ígérte, hogy egy parásabb és akciódúsabb évadra számíthatunk. Az elmúlt hónapokban a vállalat már elkezdte csepegtetni a castinghíreket a második szezon kapcsán, így derült ki például az is, hogy csatlakozik a produkcióhoz Steve Buscemi, valamint Thandiwe Newton is. 

Azt már korábban megszellőztette a Deadline, hogy április vége körül kezdhetik a forgatást Írországban, de a Netflix most hivatalosan is bejelentette, hogy elkezdődtek a munkálatok. 

Hirdetés

A streamingszolgáltató pedig ennek is nagy feneket kerített: egyrészt megosztotta az alábbi beharangozó videót, amelyben Izé szállítja le a forgatókönyveket, és leleplezi, hogy ki fog felbukkanni a második szezonban. A visszatérők mellett (mint az Enidet megformáló Emma Myers, a Morticiát életre keltő Catherine Zeta-Jones, a Gomez bőrébe bújó Luis Guzmán és a Fester bácsiként felbukkant Fred Armisen) olvashatjuk Buscemi és Newton neveit is, csak úgy, mint Christopher Lloydét (Vissza a jövőbe, Az Addams-család), Haley Joel Osmentét (Hatodik érzék, A.I. - Mesterséges intelligencia), Joanna Lumleyét (Pusszantlak, drágám!, A halott menyasszony), Billie Piperét (Doctor Wo, Interjú a herceggel) és Heather Matarazzóét (Motel 2, Isten hozott a babaházban): 

A szexuális zaklatással megvádolt Percy Hynes White, aki a sorozat egyik fontos szereplőjét, Xavier Thorpe-ot keltette életre, viszont nem fog visszatérni a Variety beszámolója szerint, az alábbi csapatfotón sem látható, amit a Netflix osztott meg a videó mellett (kattintásra megnő): 

A fenti bejelentés egyébként az is megerősítette, hogy Alfred Gough és Miles Millar írók-showrunnerek mellett Tim Burton is újfent tiszteletét fogja tenni a produkcióban rendezőként, az első epizódot például rögtön ő hozza tető alá "Visszatérő bánat" címmel. A premierdátumot nem árulta el a Netflix, de valószínűleg még idén számíthatnak rá az előfizetők.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)