Hirdetés

Elszabadult egy oroszlán Idris Elba gyilkos oroszlánról szóló filmjének forgatásán

|

Izgalmas pillanatokat élt át a Fenevad című túlélőfilm stábja.

Hirdetés

Minden idők legveszélyesebb filmjének tartják a száznál is több idomítatlan nagymacska részvételével megvalósított Üvöltést (Roar). Az 1981-ben Tippi Hedren és a lánya, Melanie Griffith főszereplésével bemutatott családi vígjáték harapásokkal, karmolásokkal és zúzódásokkal teli stábtagjai több időt töltöttek a kórházban, mint a forgatás helyszínén. Az állatvédők tevékenységének és a technológia fejlődésének hála ma már nem fordulhat elő ilyesmi, a hamarosan mozikba kerülő Fenevad (Beast) alkotóinak sem jutott eszükbe veszélybe sodorni a színészeket azzal, hogy digitális helyett élő oroszlánt uszítanak rájuk. Hogy akkor mégis miként szabadulhatott el egy példány a forgatáson? Nos arról közvetett módon Alejandro González Iñárritu, a Birdman és A visszatérő rendezője tehet.

Hirdetés

Az történt ugyanis, hogy a Fenevad direktora, az izlandi Baltasar Kormákur (Everest) kollégájától kért tanácsot, aki azt javasolta, hogy szerezzen egy igazi oroszlánt az élethűbb CGI kedvéért, mert nincs ennél jobb módja annak, hogy megtapasztalják, hogyan is esik a fény a ragadozó szőrére. A Universal Pictures rábólintott, a rendező pedig a fiát küldte az oroszlánketrecbe, hogy elkészítse a referencia felvételeket.  Kormákur anélkül, hogy részletekbe bocsátkozott volna, a SlashFilmnek elárulta, hogy az állat egyszer elszabadult, ami okozott némi riadalmat, ám szerencsére senkinek sem esett baja.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


A Fenevad egy megözvegyült orvos (Idris Elba) története, aki lányaival felkeresi azt a dél-afrikai vadrezervátumot, ahol annak idején megismerte a feleségét. A varázslatosnak ígérkező kiruccanás azonban hamar rémálommá válik, amikor rájuk támad a környéken garázdálkodó vérszomjas oroszlán. Elba mellett Sharlto Copley (9-es körzet) és Riley Keough (The Girlfriend Experience) is feltűnik a filmben, amit augusztus 11-étől játszanak a hazai mozik.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)