Hirdetés

Eltűnt férje után kutató hirdetéssel torpedózták meg a Tiger King sztárjának tévészereplését

|

Többen azt állítják, hogy Carol Baskin ölte meg férjét, akinek családja most az állatjogi aktivista tehetségkutatós fellépése közben adott hangot gyanújának.

Hirdetés

Carol Baskin, állatjogi aktivista idén vonult be a köztudatba, hiszen a Netflixen megjelent nagy sikerű Tiger King doku-sorozat az ő és a különc állatkert-tulajdonos, Joe Exotic párharcát mutatta be. Már a sorozatban is többen állítják, hogy Baskin megölte férjét, de ez soha nem sikerült bebizonyítani. A férfi családja most meglepő húzással szerzett nyilvánosságot az ügynek.

Don Lewis 1997-ben tűnt el, 2002-ben pedig hivatalosan is halottnak nyilvánították a hatóságok, noha sorsáról semmit nem tudni. Felesége, Carol Baskin - akit többen a férfi megölésével gyanúsítanak - azonban a Tiger King megjelenése óta celeb-státusznak örvend, emiatt hívhatták meg a Dancing With the Stars nevű táncos tehetségkutatóba.

Hirdetés

Baskin férjének családja remek érzékkel csapott le a kínálkozó lehetőségre, és pontosan ezalatt a műsor alatt küldték tévébe reklámjukat, melyben felajánlanak 100 ezer dollárt annak, aki esetleg nyomra vezetheti őket Don Lewis eltűnésének ügyében. A reklámban feltűnik Lewis három lánya, volt titkárnője és a család ügyvédje is:

A rövid hirdetésben olyan embereket keresnek, akik esetleg tudhatnak a férfi eltűnéséről, és arról hogy Carol Baskinnek köze van-e az esethez. A milliomos aktivista úgy reagált az esetre, hogy egyáltalán nincs meglepve, viszont mivel ártatlan, így a családnak nem nagyon van más a kezében, mint a hírverés.

A Netfilx sorozata miatt egyébként az rendőrség újranyitotta a 18 éve lezárt nyomozást, és a fokozott médiavisszhangnak köszönhetően nem kizárt az sem, hogy sikerül új nyomokat, esetleg szemtanúkat találni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)