Hirdetés

Elvileg kétféle vágás készül a 2022-es The Batmanből, az egyikből hiányzik egy titokzatos cameo

|

Egyelőre csupán egy teória az egész, de könnyen lehet, hogy Batman egyik legősibb ellensége is felbukkan a filmben - már ha ez a vágás kerül végül mozikba.

Hirdetés

A következő sorok potenciális spoilereket rejthetnek a 2022-es The Batman mozi kapcsán. Információtartalmuk természetesen nincs megerősítve, de ha semmiképp sem akarok idő előtt ellőni magadnak a film esetleges csavarjait, akkor inkább keress gyorsan más olvasnivalót a GameStar Online-on!

Barry Keoghan testvére, Eric Keoghan posztolt nemrében arról, hogy színész tesója magát Jokert fogja alakítani a jövőre érkező, Matt Reeves-féle The Batmanben. A filmben ugyebár Robert Pattinson lesz a címszereplő, Zoë Kravitz alakítja Macskanőt, Jeffrey Wright lesz James Gordon felügyelő, Andy Serkis Alfred Pennyworthként lesz látható, Paul Dano kapta Rébusz szerepét, John Turturro Carmine Falcone bőrébe bújik, a felismerhetetlenségig elmaszkírozott Colin Farrell ledik Pingvinként bukkan majd fel. De mi a helyzet akkor Barry Keoghannel?

Hirdetés

Korábban arról lehetett hallani, hogy Barry Keoghan egy Stanley Merkel nevű rendőrtisztet alakít, aki James Gordon társa. Keoghan testvérének gyorsan törölt, masszívan spoileres bejegyzése után viszont rögvest elindult a találgatás. A The Hollywood Reporter értesülései szerint pedig az a helyet, hogy a Warner Bros. jelenleg kétféle verziót tesztel a The Batmanből: a film egyik vágásában felbukkan egy "meg nem nevezett színész" a másikban pedig nem.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Nyilán jelenleg nem több, mint egy kósza feltételezés az, hogy a The Batmanben egy cameo erejéig Barry Keoghan Jokerként tűnhet fel, és simán elképzelhető az is, hogy Keoghan testvére csak tréfának szánta a törölte posztot. De az is benne van a pakliban, hogy sikerült elrontania egy jól felépített csavart, és a The Hollywood Reporter értesüléseiben szereplő titokzatos cameo épp az ő jelenete lenne. 

Kíváncsian várjuk, mi a helyes megfejtés, és ha tényleg létezik egy "jokeres" és egy "Jokertől mentes" változata a filmnek, akkor végül melyik vágás kerülhet a mozikba.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)