Hirdetés

Elvileg megvan, ki játszhatja Thrawn admirálist az Ahsoka sorozatban

|

Azt már biztosan tudjuk, hogy a Disney+-ra érkezik egy Ahsoka Tano tévésorozat, és egyáltalán nem lenne meglepő, ha ebben a Star Wars egyik ikonikus gonosza, Thrawn admirális is felbukkanna.

Hirdetés

Az Ahsoka sorozat bejelentése óta temérdek Star Wars-rajongó várja, hogy végre az is kiderüljön, vajon Thrawn admirális esetleges felbukkanására is számíthatunk-e az új szériában. Ez egyáltalán nem lenne meglepő azok után, hogy Thrawn nevét már a The Mandalorian azon epizódjában bedobták, ahol Ahsokát is láthattuk Rosario Dawson alakításában. 

Egyelőre nem tudni, mikor is érkezik majd az Ahsoka sorozat, de nagyon úgy tűnik, hogy felpörögtek körülötte az események, a legújabb híresztelések szerint ugyanis a Lucasfilm már meg is találta a megfelelő színészt Thrawn admirális szerepére. 

Hirdetés

Fontos megjegyezni, hogy mindez nem több egy kósza pletykánál egészen addig, míg esetleg be nem fut a hivatalos bejelentés, szóval kezeljétek ennek megfelelően a híreszteléseket. Mindenesetre most arról lehet hallani, hogy a szerepet Mads Mikkelsen testvére, az 56 éves Lars Mikkelsen kapta meg, elvileg a színész és a stúdió már meg is egyeztek.

Ő játszotta Stregobort a Netflix-féle Vaják sorozatban, de ismerős lehet a neve akár a Kártyavár széria Viktor Petrovjaként is. Munkássága tekintetében viszont jelen esetben a legfontosabb tényező mégis az, hogy éppen ő szinkronizálta Thrawn admirálist a Star Wars: Lázadók animációs sorozatban, tehát egyáltalán nem idegen számára a karakter megformálása. 

Lars Mikkelsen

Korábban egyébként Benedict Cumberbatch, Iain Glen, Jason Isaacs, Anthony Starr, Lee Pace, Jon Hamm, sőt még Robert Downey Jr. neve is felmerült a szerep kapcsán. Ti örülnétek, ha tényleg Lars Mikkelsen kapná meg Thrawn szerepét?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)