Hirdetés

Elvileg megvan, ki készítheti el a Joker film folytatását, megnyugodhat minden rajongó

|

A Warner nem bízza a véletlenre a hatalmas sikert arató 2019-es Joker folytatásának sorsát.

Hirdetés

Szépen lassan egyre több pletyka és híresztelés érkezik arról, hogy a Warner tényleg el akarja készíteni a Joker 2-t, vagy legyen bármi is majd a címe a 2019-es rendhagyó, egyúttal sikert sikerre halmozó DC mozifilm folytatásának. A The Hollywood Reporter értesülései szerint pedig már azt is tudni lehet, ki fogja írni az új filmet.

Nem kell izgulniuk az első rész hűséges rajongóinak, ugyanis a jelek szerint a folytatáson is Todd Phillips dolgozhat, aki már el is kezdte papírra vetni a forgatókönyvet.

Hirdetés

Az egyelőre nem tudni, hogy Joaquin Phoenix visszatér-e Arthur Fleck / Joker szerepében, de nélküle mondjuk nem sok értelme lenne folytatni a sztorit. Phoenixre nem jellemző, hogy több filmre szóló, hosszabb szerződéseket ír alá, és nem is igazán szokott szerepelni folytatásokban, de azt már korábban jelezte, hogy szívesen dolgozna együtt újra Phillipsszel, ha az író/rendezőnek van még mesélnivalója, akkor ő készséggel áll rendelkezésére. 

Phillips egyébként már a Joker bemutatójának idején is azt mondta, hogy elképzelhető a folytatás, de csak akkor, ha a Warner ad neki elég időt arra, hogy kitalálja, merre lehetne továbbvezetni a történetet. Úgy fest a helyzet, hogy megkapta a számára szükséges időt.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)