Hirdetés

Elvileg Vízió is saját Disney+-os sorozatot kap a Marveltől

|

Utoljára a WandaVisionben találkozhattunk a karakterrel, de nyilvánvaló volt, hogy látni fogjuk még őt az MCU-ban.

Hirdetés

Nemrég fejeződött csak be a She-Hulk: Attorney at Law, avagy Amazon: Ügyvéd tévésorozat, de természetesen a következő évre és 2023 utánra is tervez ezen a fronton a Marvel Studios. Jövőre fog érkezni a What If...? animációs sorozat és a Loki második évada, a Secret Invasion, az Echo, az Ironheart és az Agatha: Coven of Chaos, 2024-ben pedig a Daredevil: Born Again.

Egyelőre még nincs hozzájuk kapcsolva premierdátum, de tudjuk, hogy a háttérben készül egy Vakandára koncentráló sorozat, a Spider-Man: Freshman Year és annak folytatása, a Spider-Man: Sophomore Year, egy Marvel Zombies animációs spin-off, a What If...? harmadik szezonja, egy Wonder Man és egy Nova sorozat, most pedig már Vízió nevét is felhírhatjuk a képzeletbeli listára. 

Hirdetés

A legfrissebb hírek szerint ugyanis Vision Quest címmel saját tévésorozatot kap a (talán már nem számít spoilernek ennyi idő után)  WandaVisionben "feltámasztott" Vízió. Jeff Sneider podcastjában, a The Hot Micben lehetett erről először hallani. Nagyon korai szakaszban jár még a projekt, a stúdió egyelőre írókat keres hozzá. A Marvel és a Disney nem reagált ezekre az információkra, de a forrás megbízhatónak tekinthető. 

Maga a "Vision Quest" egy klasszikus képregényes történetszál, ami a West Coast Avengers füzetekben futott 1989-ben. A sztori szerint Vízió emlékei törlődtek, emberi jellemvonásainak is búcsút inthettünk, sokkal inkább "robot" volt, mint bármikor korábban, ezzel párhuzamosan pedig kinézete is megváltozott, teste fehér színű lett. Ugyancsak ebben a történetben derült ki az, hogy Wanda képzeletbeli gyermekeket "kreált" magának.

A képregényes sztori egy részét már megkaptuk a WandaVisionben is, de az új sorozat címe világossá teszi, hogy masszívan erre a vonalra számíthatunk a későbbiekben is - ami persze cseppet sem probléma.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)