Hirdetés

Emilia Clarke karaktere kulcsfontosságú lehet a Marvel Secret Invasion sorozatában

|

A beszámolók alapján meghatározó szereplőként láthatjuk majd a színésznőt a Disney+ra szánt produkcióban.

Hirdetés

Az már régóta nem titok, hogy a Marvel Cinematic Universe-hez, pontosabban a Secret Invasion stábjához csatlakozott Emilia Clarke, aki a Solo: Egy Star Wars-történetben már megtapasztalta, milyen együtt dolgozni a Disneyvel. Azt ellenben még nem tudni, hogy pontosan milyen szerepben láthatjuk majd a színésznőt. A Disney+ streaming platformra készülő sorozat történetét és részleteit a Marvel munkatársai többnyire ügyesen titkolják, ám úgy fest, hogy időközben fény derült arra, kit fog megformálni a Trónok harca egyik főszereplőjeként befutott Clarke.

A színésznőről korábban egy forgatási videó szivárgott ki, amin egy akciójelenet felvételét láthattuk, és már ez alapján sokan arra következtettek, hogy Clarke-nak garantáltan fontos karakter életre keltése a feladata.

Hirdetés

Egy marveles informátor, Daniel Richtman értesülései szerint Emilia Clarke nemcsak egy skrull lesz a Secret Invasion sorozatban, hanem egy kulcsszereplő, aki a Földről segítette népe invázióját. Ez a karakter G'iah, vagyis Gloria Warner, aki a Meet the Skrulls első füzetében debütált 2019-ban. Természetesen Clarke szerepe csak feltételezés, a Marvel pedig nyilván nem kommentálja a szivárogtatást.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Ami biztos, hogy a Secret Invasion hat epizódos minisorozat lesz a 2008-as, azonos című képregényfolyam története alapján, és Emilia Clarke mellett többek között Samuel L. Jackson, Ben Mendelsohn, illetve Cobie Smulders is felbukkan a már ismert szerepében. A Secret Invasion valamikor 2023 tavaszán debütál a Disney+-on.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)