Hirdetés

Veled vacsorázik a Sárkányok Anyja, ha adakozol az alapítványának

|

A SameYou koronavírus alapjába adakozó személyek közül 12-t fog kisorsolni Clarke, akikkel virtuálisan fog együtt lógni.

Hirdetés

Emilia Clarke saját alapítványa, a SameYou alapvetően agyi sérülésektől szenvedők megsegítésére alakult, de most a COVID-19 elleni harcból próbálja kivenni a részét. Az oda érkező pénz 100 százalékát kórházi ágyak felszabadítására fogják költeni, hogy kezelni tudják az új vírustól szenvedő betegeket. A célszám 250 000 font.

Hirdetés

Mivel ez egy meglehetősen tekintélyes összeg, a Trónok harca Daeneryse úgy döntött, hogy egy extra ajánlatot is bedob inspirációként. Az adakozókedvű résztvevőkből 12 személyt kisorsol majd, akiket meghív egy virtuális vacsorás haverkodásra.

"Együtt fogunk főzni és együtt fogjuk megenni a kaját. Beszélünk majd sok mindenről. A bezártságról, a félelemről, és vicces videókról."

Clarke eredetileg azért indította a SameYou alapítványt, mert két agyi aneurizmát is elszenvedett, és szeretett volna segíteni azokon az embereken, akik hasonló okokból élnek valamilyen károsodással vagy traumával. A COVID-19 alapjával most az a célja, hogy virtuális rehabilitációs klinikákat állítson fel az agyi sérülésektől szenvedő túlélőknek (a Spaulding rehabilitációs kórház és a UCL segítségével) és ezzel ágyakat szabadíthasson fel a kórházakban.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)