Hirdetés

Emilia Clarke meglepő választ adott arra, hogy visszatérne-e a Star Wars franchise-ba

|

Válaszában megemlítette a Marvellel forgatott új sorozatát, a Secret Invasiont is.

Hirdetés

Nem volt egyszerű a Han Solo film megvalósítása, hiszen menet közben cserélték le a rendezőket (Phil Lord és Chris Miller helyét Ron Howard vette át), és állítólag a főszereplőt játszó Alden Ehrenreichnek is plusz órákat kellett vennie színészkedésből, viszont számos buktató után 2018-ban végre bemutatták a Solo: Egy Star Wars-történetet. A filmből többek között kiderül, hogy a karakter hogyan vált azzá, akit imádtunk Harrison Ford alakításában, és az ismerős elemek (mint Chewbacca és a Millenium Falcon) mellett voltak új arcok is (például Emilia Clarke és Woody Harrelson). 

A kritikusokat azonban nem nyűgözte le a végeredmény, a GameStar például az addigi legrosszabb Star Wars filmként hivatkozott rá és Csirke, illetve Kaci spoileresen ki is beszélték, hogy mi bajuk volt vele - persze utána  megjelent a Star Wars: Skywalker kora, így maradjunk annyiban, hogy már nem feltétlenül a Solót tartja mindenki a legrosszabbnak.

Hirdetés

A film egyik szereplője, a Qi'rát életre keltő Emilia Clarke (Trónok harca, Múlt karácsony) is részt vett nemrég a Sundance Filmfesztiválon, ahol az IndieWire faggatta kicsit. A kérdések között pedig elhangzott az is, hogy a színésznő visszatérne-e egy másik Star Wars projektben. Clarke meglepő választ adott, és felhozott benne egy másik, szintén Disney-s brandet: 

"Őszintén... nem. Nagyon szép lenne, de tényleg nagyon jól érzem magam a Marvelnél, abszolút zseniálisak."

A színésznő a Secret Invasion című Marvel-sorozatra gondol, amely az MCU részeként várhatóan tavasszal debütál majd a Disney+-on, és egy igencsak közkedvelt történetszálat dolgoz fel, csak éppen kicsit megbolondítva azt. Nick Furynak (Samuel L. Jackson) és a Marvel Kapitány filmből megismert Talosnak (Ben Mendelsohn) meg kell állítaniuk az alakváltó skrullokat, akik képességeiknek köszönhetően beszivárogtak a legmagasabb helyekre is. Bár hivatalosan még nem jelentették be, hogy Clarke kit fog alakítani a sorozatban, de állítólag egy kulcsszereplő lesz

Egyébként pár éve maga Ehrenreich is nyilatkozott arról, hogy ismét a fiatal Han Solo bőrébe bújna-e, és a színész nem túlzottan lelkesedett a lehetőségért, több feltételhez is kötötte a visszatérését. 

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)