Hirdetés

Emilia Clarke teljesen mást alakít majd a Titkos invázió sorozatban, mint eddig gondoltunk

|

Nem jöttek be a korábbi szivárgások és rajongói teóriák Emilia Clarke karaktere kapcsán.

Hirdetés

Disney+-os adatlapja alapján nemrég kiderült, hogy mikor indulhat az MCU-s Titkos invázió sorozat, most pedig a sztori kapcsán kaptunk nagyon fontos részleteket. Egészen konkrétan az derült ki, hogy pontosan kit is fog alakítani az új Marvel-sorozatban a Trónok harca Daenerys Targaryenje, Emilia Clarke.

Korábban azt gondolhattuk, hogy Clarke Abigail Brandként debütálhat. Brand először az Astonishing X-Men képregénysorozat 3. számában bukkant fel, gyakorlatilag ő vezető a S.H.I.E.L.D. alegységének tekinthető S.W.O.R.D. csoportot - a Sentient World Observation and Response Department, avagy S.W.O.R.D. a földönkívüli fegyegetésektől hivatott védelmezni a bolygónkat. Nos, a helyzet az, hogy a színésznő igazából teljesen mást fog eljátszani.

Hirdetés

Emilia Clarke egy szeparatista skrull nő lesz, egy bizonyos G'iah, aki nem más, mint a Marvel Kapitányben megismert és a Pókember: Idegenben című filmben ismételten felbukkant Talos lánya. G'iah azonban nem apja oldalán áll, a film főgonosza, egy Gravik nevű skrull (Kingsley Ben-Adir) követőjeként kap majd fontos szerepet a sztoriban. 

G'iah 2019-ben a Marvel Comics füzeteiben is felbukkant, egészen pontosan a Meet the Skrulls képregényben találkozhattunk vele először. A képregényes világban teljesen más háttértörténete volt, így a sorozat alkotói most a jelek szerint szabad kezet kaptak vele kapcsolatban.

A nagy leleplezést a Vanity Fair ejtette meg, a magazinnak nyilatkozva Emilia Clarke elmondta, hogy az emberek rengeteg mindent ígérte anno a skrulloknak, de ebből szinte semmi sem valósult meg, G'iah pedig mindezek hatására fordult el apjától és annak pacifista nézeteitől. 

A fiatal G'iah egyébként már a Marvel Kapitány moziban is látható volt, de ott még nyilván kisgyerekként szerepelt csak az idő közben már felnőtt nővé váló skrull. 

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)