Hirdetés

Emily Bluntnak elege van az „erős női karakterekből”

|

Már dobja is félre azt a filmtervet, amelyben meglátja leírva ezt a kifejezést.

Hirdetés

Emily Bluntnak elege van az "erős női karakterekből", pontosabban abból, hogy lépten-nyomon ezt a kifejezést látja a filmtervek karakterleírásaiban. Mint a Telegraphnak elmondta, ez a sztereotípia "a legrosszabb dolog", és bárhányszor szembejön, egyszerűen nem érdekli többé a projekt. 

"Csak a szememet tudom forgatni. Ki is szálltam. Máris unom. Úgy írják meg őket, hogy sziklaszilárdak, rendíthetetlenek legyenek, mást sem csinálsz, miközben játszod őket, mint keménykedsz és keményeket mondasz."

Hirdetés

Blunt természetesen új sorozata, a kritikusok körében sikeres Az angol kapcsán mondta ezt, ott ugyanis pont nem ezt játssza: esendő, sérülékeny, és ezzel együtt is bosszúszomjas főszerep az övé. Mint elmondta, az első pillanattól kezdve érdekesnek találta Cornelia karakterét, imádja ugyanis, hogy van egy hatalmas titka. "Ártatlan, de nem naív, számolni kell vele" - fogalmazott.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)