Hirdetés

Eminem és Justin Bieber YouTube csatornáját is feltörték

|

Számos ismert zenész hivatalos csatornáján jelentek meg videók, amiket nyilvánvalóan nem ők akartak közzétenni.

Hirdetés

Az utóbbi néhány hónapban megnőtt az olyan jellegű hackertámadások száma, amiknek célpontjai weboldalak, óriáscégek belső rendszerei, vagy épp hírességek közösségi médiás csatornái. A napokban népszerű popzenészek több millió követővel rendelkező csatornáihoz szereztek hozzáférést hackerek, majd olyan videók jelentek meg azokon, amiknek főszereplője egy elítélt spanyol bűnöző.

Érintett például Taylor Swift, Justin Bieber, Drake, Lil Nas X, Harry Styles, Michael Jackson, The Weekend és Eminem is, ők összesen több száz millió feliratkozóval rendelkeznek.

Hirdetés

A hacker által Bieber csatornájára feltöltött videóban Paco Sanz, egy spanyol elítélt fog egy gitárt (rosszul), majd egy spanyol trap szám remixére énekel, amit egy instagramos mémaccount készített. Sanz két év börtönt kapott, mert azt állította, hogy gyógyíthatatlan rákbeteg, és ezzel rengeteg pénzt csalt ki áldozataiból 2010 és 2017 között.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

A @lospeloaosbro Twitter-fiókon sorra jelentek meg a feltört csatornák nevei. A videókat természetesen gyorsan eltávolították az illetékesek.

A Vevo, amelyhez számos zenei csatorna tartozik, vizsgálatot indított, és megerősítette a csatornák védelmét. Egyelőre nem tudni, hogy sikerült a hackereknek hozzáférést szerezni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)