Hirdetés

Emlékeztek még a Marvel One-Shots rövidfilmekre? A stúdió most visszahozná őket

|

Az első ilyen produkciójuk 2011-ben készült, az MCU történetének kiteljesítése volt a célja.

Hirdetés

Sok izgalmas részletet tudhattunk meg a nemrég megjelent The Story of Marvel Studios: The Making of the Marvel Cinematic Universe könyvből. Kiderült például, hogy egy rossz döntés miatt majdnem hatalmas veszteséget kellett elszenvednie a Marvelnek, azonban sok pozitívumot is rejt a kötet, ami a jövőre nézve ad okot a bizakodásra és várakozásra.

A könyvben a Marvel Studios társelnöke és vezető producere, Louis D'Esposito elárulta, több rövidfilmet is terveznek a jövőben. A Marvel One-Shots kisfilmek korábban szerves részei voltak az MCU-s mozik lemezes kiadásainak. Először a Thor mellé kaptuk meg 2011-ben a The Consultant című szösszenetet, majd sorban érkezett a A Funny Thing Happened on the Way to Thor's Hammer, az Item 47, az Agent Carter, végezetül pedig 2014-ben az All Hail the King, amit a Thor: Sötét világ mellé csomagoltak.

Hirdetés

D'Esposito egészen pontosan így fogalmazott a The Story of Marvel Studios: The Making of the Marvel Cinematic Universe kiadványban:

"Dolgozunk rajtuk, csak megfelelően kell időzíteni. Van már néhány ötlet, amit meg akarunk csinálni."

Ezt a koncepciót egyébként Kevin Feige is kedveli, 2015-ben már elmesélte, hogy egy halom forgatókönyvötletük van, amikben olyan karakterekkel foglalkoznának, mint például Howard, a kacsa, vagy épp Cosmo, az űrkutya. Őket pár pillanat erejéig James Gunn A galaxis örzői filmjében már láthattunk szerepelni, de egy .Marvel One-Shots rövidfilmben többet is ki lehetne belőlük hozni.

Reméljük, hogy hamarosan előállnak néhány ilyen alkotással, addig viszont nagyon várjuk a már bejelentett, I Am Groot című, animált rövidfilmekből álló sorozatot, amiben jobban megismerhetjük majd Baby Grootot. Ennek premierdátuma egyelőre nem ismert, a gyártás idén augusztusban indult el.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)