Hirdetés

Emma Stone közelharci képességeit is megvillantja a Szörnyella új előzetesében

|

A második magyar szinkronos Szörnyella trailer immár jóval többet megvillant magából a cselekményből.

Hirdetés

Még februárban láthattuk az élőszereplős Szörnyella előzményfilm első előzetesét, márciusban pedig befutott a szinkronos verzió is. A hazai forgalmazó a közelgő premierre való tekintettel most leszállította nekünk a második kedvcsináló videót.

Az új trailer már jóval többet árul el magáról a sztoriról, kezd körvonalazódni, hogyan is kezdte divattervezői karrierjét Szörnyella, illetve az is egyértelmű már, ki lesz a filmben Emma Stone karakterének ellenfele.

Hirdetés

Teljesen érthető, ha egyes élőszereplős Disney adaptációkra csak legyint az ember, és nem akarja újra megnézni kedvenc mesefilmjei átdolgozott verzióját, a Szörnyella viszont tényleg más lesz, hiszen nem a 101 kiskutya sztoriját emeli át, hanem Szörnyella eredettörténetét kapjuk meg tőle. A film tervezett bemutatója 2021. június 10.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)