Hirdetés

Emma Stone majdnem egy meglepő karakter bőrébe bújt A csodálatos Pókember 3-ban

|

A csodálatos Pókember-filmek munkálatai közben a Sony több ötletet is megvizsgált, Emma Stone kis híján nagyon másképp tért vissza.

Hirdetés

A csodálatos Pókember-filmsorozat egyértelműen idő előtt ért véget, ami azért is nagyon nagy kár, mert a Sony izgalmas ötletekkel is előállt, hogy feldobja a történetszálat. A csodálatos Pókember 2 kereskedelmileg ugyan sikeres volt és a legnagyobb fanok még akár jó filmként is emlékezhetnek rá, összességében igencsak vegyes fogadtatásban részesült a mozi.

Mindez aztán arra késztette a Sonyt, hogy előálljon néhány hajmeresztő ötlettel, mielőtt inkább megint rebootolták a karaktert, hogy az csatlakozhasson végre az MCU-hoz.

Hirdetés

Még azt is meggondolták, hogy Emma Stone (aki eredetileg ugyebár Gwen Stacyt alakította a filmekben) esetleg Carnage, avagy Vérontó bőrébe bújva térjen vissza. Elsőre meredeknek hangzik az elképzelés, az azonban, hogy Vérontó ilyen formában jelenjen meg, megfelelt volna a képregényeknek (az Ultimate képregényes univerzumban történtek hasonlóképp a dolgok) és kifejezetten szórakoztató lehetett volna, ha jól csinálják meg.

Az Ultimate Spider-Man képregények Gwen Stacyjét Vérontó meggyilkolta, de később, mikor Carnage is meghalt, klónként újrateremtették a Vérontó szimbióta újbóli megalkotására irányuló kísérletek során. Gwen klónja a lány haláláig minden emlékével rendelkezett, és bár eleinte kötődött a szimbiótához, végül megszabadult tőle. Tony Stark szerint testben és lélekben is megkülönböztethetetlen volt az eredeti Gwen Stacytől.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Izgalmas lett volna látni, ahogy visszatér Vérontó Gwenként tér vissza, ezzel ugyanis a Peter Parkerrel való kapcsolatát is tökéletesen lezárhatták volna. A lány nem válhatott volna igazán azzá a Gwen Stacyvé, aki korábban volt, helyette ártatlan életeket veszélyeztethetett volna, ami arra kényszerítette volna Pókembert, hogy végezzen a szerelmével. Kár, hogy ezt valószínűleg már sosem fogjuk a mozikban látni.

Persze az MCU-s multiverzum bevezetésével gyakorlatilag immár semmi sem lehetetlen. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)