Hirdetés

Emma Stone pompásan fest a Szörnyella első előzetesében

|

A Disney élőszereplős filmjéből megismerhetjük a 101 kiskutya gonoszának eredetét.

Hirdetés

Bár már vagy másfél éve megérkezett az első fotó az Oscar-díjas Emma Stone (Kaliforniai álom, Birdman, A kedvenc) főszereplésével készülő Szörnyella de Frász filmből, azonban a koronavírus-járvány miatt tolódott a bemutató. A Disney viszont nem húzza tovább a rajongók idegeit, ha minden jól megy, akkor májusban már mozikba is küldi a 101 kiskutya főgonoszáról szóló előzményfilmet. 

Hirdetés

Az 1970-es évek punk-rock érájában játszódó történet tehát egy fiatal Szörnyelláról szól - és így nyilvánvalóan jóval az említett klasszikus rajzfilm előzményei előtt járunk -, de hogy pontosan mi tetté azzá a karaktert, akit idősebb korában ismertünk meg, azt fedezzétek fel ti magatok a trailert megnézve. Egy biztos: a Craig Gillespie (Én, Tonya) filmjének első előzetese nem árul el sokat. 

A Szörnyella a tervek szerint május 27-én debütál a hazai mozikban, már ha a járványhelyzet lehetővé teszi. A mellékszerepekben egyébként felbukkan Emma Thompson, Mark Strong és Paul Walter Hauser (Richard Jewell balladája) is. Ti meg fogjátok nézni?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)