Hirdetés

Emma Watson dicsérte a Harry Potter színdarabot és az új Hermionét

|

Még csak szűk körből engedtek be nézőket a Harry Potter színdarab próbaelőadásaira, de nemrég egyet a filmben Hermionét alakító Emma Watson is megnézett, akit lenyűgözött az új produkció.

Hirdetés

Bár A halál ereklyéi film második részének megjelenése után kicsit lelassultak az események a Harry Potter franchise körül, manapság ez megváltozni látszik, a készülő spinoff támogatására ugyanis egy új novella is kijött és készül az új színdarab is. Bár ez utóbbira kétség kívül nehéz lesz jegyez szerezni, Emma Watson szerint megéri próbálkozni.

A színésznő ugyanis nemrég megnézte az egyik próbaelőadást, amiről egy kifejezetten dicsérő Facebook-posztban számolt be, külön kiemelve az ő filmbéli karakteré, Hermionét alakító Noma Dumezwenit.

"Nem tudtam, mire számítsak, de lenyűgöző volt! A darab néhány részlete talán még a filmeknél is szebb volt. Most, hogy láttam, még szorosabbnak érzem a kapcsolatom Hermionéval és a hozzá kapcsolódó történetekkel, mint amikor A halál ereklyéi megjelent, ami hatalmas ajándék volt. Látni Nomáta színpadon és találkozni vele olyan volt, mint ha az idősebb önmagammal találkoztam volna és elmondaná, hogy minden rendben lesz, ami nagyon megnyugtató (és nagyon érzelmes pillanat) volt. A szereplők és a csapat nagyon vendégszeretőek voltak és Noma pont olyan volt, amilyennek elképzeltem. Csodás ember. A zene is gyönyörű" - írta a színésznő-

A nyilvános előadások egyébként júlis 30-án kezdődnek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)