Hirdetés

Emma Watson iránti érzelmeiről is mesél Tom Felton az új könyvében

|

Tényleg nem csak munkakapcsolat volt Tom Felton és Emma Watson között.

Hirdetés

Hamarosan új memoárral jelentkezik Tom Felton, a Harry Potter-filmek Draco Malfoya, amiben többek között az életét jelentősen meghatározó filmek időszakáról, és az ott kialakult kapcsolatairól is minden korábbinál őszintébben mesél. A The Washington Post a megjelenés előtt megszerezte a szöveget, amiből kiderül, Tom Felton mindig is kicsit kedvesebben gondolt a Hermione Grangert alakító színésznőre, mint a többi kollégájára.

A színész elmondta, nagyon szerette Emma Watsont, de nem úgy, ahogy a legtöbb rajongó gondolja -  bár volt időszak, mikor Felton többre vágyott.

"Titkon mindig is szerettem Emmát, bár nem úgy, ahogy azt a rajongók hallani szeretnék. Ez persze nem azt jelenti, hogy sosem volt köztünk szikra. Egyértelműen volt, csak épp más-más időszakban."

Hirdetés

A Malfoyt alakító színész aztán kitárulkozik az írásában, így folytatja a történetet:

"Szárnyra kaptak pletykák arról, hogy több van köztünk, mint amit látni engedünk. Én tagadtam, hogy másképp szeretném, mint egy barátot, az igazság azonban más volt. Az akkori barátnőm pontosan tudta, hogy van valami kimondatlan köztünk Emmával. Emlékszem, a klasszikussal védekeztem: »olyan, mintha a nővérem volna«, de ennél többről volt szó."

Ugyan állítólag sosem kerültek romantikus kapcsolatba, Felton többször elmondta, hogy szereti Emma Watsont, a színésznő pedig a lelkitársaként emlegette Feltont.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)