Hirdetés

Emmy-díjat nyert halála után a Fekete Párducot alakító Chadwick Boseman

|

Egyik utolsó alakítását az Emmy zsűrije díjra érdemesnek tartotta.

Hirdetés

Majdnem pontosan két évvel ezelőtt, súlyos betegségben elhunyt az akkor 43 éves Chadwick Boseman, aki a világnak a Marvel-univerzum Fekete Párducaként mutatkozott be. Négy MCU-s filmben szerepelt, valamint ő szólaltatta meg a karaktert a Mi lenne ha...? animációs sorozatban is, aminek premierjét már sajnos nem élhette meg.

A 74. Primetime Emmy-díjátadó során ezen alakításáért kapott díjat a szinkronszínészek kategóriájában, ahol Julie Andrews (A Bridgerton család), Maya Rudolph (Hormonokkal túlfűtve), Stanley Tucci (Central Park), F. Murray Abraham (Holdlovag), Jeffrey Wright (Mi lenne, ha...?), illetve a 2021-ben elhunyt Jessica Walter (Archer) is esélyes volt a díjra.

Hirdetés

Boseman először az Amerika kapitány: Polgárháborúban alakította T'Challát, majd saját filmje, a Fekete Párduc után szerepelt a Bosszúállók: Végtelen háborúban és a Bosszúállók: Végjátékban is. A hivatalos MCU-kánon szerint a novemberben debütáló Fekete Párduc: Vakanda, légy áldott! eseményei előtt a karakter elhunyt, így a jelmezt valaki más ölti majd magára. Hogy ki, az egyelőre kérdéses, de a legtöbben Shurit tartják esélyesnek.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)